Bistro Senzelle is de droom van Jelle Linhart en Nathalie Van Hees.

 

 

 

Chef Jelle Linhart is chef-kok in hart en ziel, grootgebracht in een gezin van restaurateurs. Als 4-jarige maakte hij al soep aan de zijde van zijn vader. Er bestond toen al geen twijfel over zijn toekomstige carrière en wanneer de tijd rijp was startte hij een opleiding tot chef-kok. Zijn opleiding ging van start in hotelschool ‘Ter Duinen’ in Koksijde. Vervolgens studeerde hij aan hotelschool ‘Spermalie’ in Brugge. Zijn opleiding rondde hij af dichter bij huis, aan het Provinciaal Instituut Voedingsbedrijven Antwerpen.

 

In onze bistro wil hij jullie graag verwennen met klassieke, eerlijke gerechten met een eigen toets. Velen bewonderen hem om zijn perfect gebakken vleesgerechten en zijn waanzinnig lekkere soepjes en sauzen.

 

 

In de zaal worden jullie ontvangen door gastvrouw Nathalie Van Hees. In tegenstelling tot haar man, had zij tot aan haar studies nooit in de horeca gewerkt. Haar toenmalige studentenjob zette haar wereld op zijn kop en ze werd gebeten door de horeca-microbe. Nadat ze haar studies  afrondde, groeide al snel de wens om samen met ‘haar’ chef een restaurant te openen. Een plaats waar iedereen zich welkom voelt, waar prijs-kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen, zonder al te veel poespas. Deze ideeën vertaalden zich in Senzelle.

 

 

 

Kom het vooral zelf ontdekken!